Tjäna poäng genom att handla på internet

För ett tag sedan blev jag medlem på en sida som heter bonusbay.se där man kan samla bonus genom att handla på online butiker så som Nelly, Zalandor, CDON och många flera. Jag har varit medlem här ett tag och samlat ihop 100kr än så länge, sidan fungerar helt enkelt genom att man blir medlem på bonusbay.se. Väl där inne finns det flera hundra butiker man kan klicka på för att komma till deras hemsida, man genomför ett köp och om vi tex. säger såhär. Om du klickar på Nelly så får man 4% bonus på ett köp, och då köper du något för 100kr och får du 4kr i bonus. 
 
När du har samlat ihop bonus till 150kr kommer bonusbay.se betala ut till ditt bank konto eller paypal konto vilket du nu har valt att dem ska göra. Egentligen behöver man faktiskt köpa speciellt mycket för att komma upp i 150kr, du kan självklart vänta tills du har mer än 150kr men man måste ha minst 150kr innan man kan få en utbetalning. 
 
Som jag skrev har jag redan samlat ihop till 100kr och det gick super fort. Så vill ni bli medlemma och tjäna en slant på att ni online shoppar så bli medlem här eller på bilden nedan! :)