produkter från veet

Fick hem ett sponsrat paket från buzzador.com innehåll med produkter från märket veet, alltså hårbortagningsmedel av olika slag. Fått hem ett sådant paket tidigare som ni hittar här.
 
Iallafall, paketet innehöll en spray produkt och cirka 10 stycken med kräm. Jag har inte hunnit använda dem ännu men veet är ju ett otroligt bra märke så dem lär funka, testat andra produkter från veet som jag har varit otroligt nöjd över så detta är nog inga konstigheter. 
 
Nu kanske ni undrar två saker, vad är egentligen buzzador och varför är bilderna otroligt dåliga? 
svar 1: Buzzador är en hemsida när vem som helst kan anmäla sig till, man fyller i intressen m.m och bli erbjuden att testa olika produkter och sedan göra ett sånt här inlägg eller något liknande på sina sociala medier, man måste inte ha en blogg utan man kan göra det genom facebook, instagram eller twitter mm. 
 
svar 2: Bilderna innehåller otroligt dålig kvalite för att när jag skulle fotografera produkterna insåg jag att min kamera inte ville starta, det gick inte helt enkelt. den var stendöd, fasten jag hade batteri, helt konstigt. Fungerar den inte under veckan så ska jag åka och lämna in den i helgen på elgiganten. Har dock löst problemet med min skärm som jag tidigare skrev om, har köpt en tv så jag har som dator skärm. UNDERBART. Synd bara att alla bilder blir så dålig kvalite så svårt att veta när jag ska redigerar bilder känns det som om de är skarpa och bra.