Städade mitt rum igår

Igår dammsög jag hela mitt rum och dammtorkade även på hyllan där jag har mina skor på haha, snacka om att dem var dammiga. Nu är dem fina igen, bytte även sänglakan och täcke osv. Så nu har jag barbapappa som täcke, as mysigt. När jag ändå var i farten så satte jag igång två maskiner tvätt och rensade bland mina kläder, fick ihop en hög som jag la ut på facebook sidor igår och sålde en tröja redan efter 10 minuter. Det var lätt förtjänta pengar må jag säga hehe.
 
Jag räknade alla mina kläder igår för att jag hade väldigt tråkigt, kom fram till att jag hade 35 stycken leggins/strumpbyxor jag ägde. HELT SJUKT, och jag använder inte ens hälften av alla för att dem är lite små och vissa är inte snygga. Tex. några leggins är sponsrade och vissa gillar jag inte längre osv, men jag spara det för man vet ju aldrig när man kan få för sig att vilja ha dem. Och sen hade jag 15 stycken hoodie, och dem använder jag inte heller allihopa men får väll börja göra det så dem inte bara hänger och dammar ;) hehe. 
 
min leggins låda hehe. Alla leggins ligger inte där i, mina termoleggins och strumpyxor ligger i lådan över bland strumporna. Har även mina linnen till höger där i en liten hög hehe. 
 
4
Emelie

Åh tack snälla för rösten!!! :D Ha en fortsatt grym dag!

Svar: så lite så! :D detsamma!
yohanna freakin' svensson ♥

aina [fotoblogg]

Så härligt med ett nystädat rum! :)

Svar: ja visst är det :D
yohanna freakin' svensson ♥

Elsa

Hej! Allt bra? Ställ jättegärna en fråga i min frågestund, kram :)

Svar: Gillar inte kedjebrev
yohanna freakin' svensson ♥

ami

Vem älskar inte ett välstädat rum? :)

Svar: Folk som hatar att ha nystädat? ;)
yohanna freakin' svensson ♥